Welcome to Avis

Det finns inget bättre sätt att se Storbritannien än med bil

Kör längs Storbritanniens idylliska landsbygd med din hyrbil från Avis. Utforska landets anrika, intensiva storstäder och vandra genom de små världsarvsstäderna. Du kommer att upptäcka att de är fyllda med kultur.

Var skulle du vilja möta oss för att påbörja din resa?

Fortsätt att läsa för att upptäcka våra mest populära uthyrningsstationer i Storbritannien och välj den bästa platsen för att hämta och lämna tillbaka din hyrbil.

Hyra bil Storbritannien

Boka din hyrbil från Avis Biluthyrning Storbritannien och upptäck en mängd kulturer med en stark gemensam historia. Storbritannien består av fyra regioner: England, Skottland, Irland och Wales. Varje region innehåller en mängd sevärdheter, vacker natur och historiska monument, och med en hyrbil från Avis Biluthyrning Storbritannien, kan du uppleva så mycket som möjligt av denna fascinerande nation.

De fyra regionerna
Avis Biluthyrning Storbritannien tar dig smidigt och säkert runt alla de olika regionerna i nationen. Upplev den pulserande staden London och de vackra djupa skogarna i norra England. Besöka gamla Aberdeen i Skottland, gå på vackra vandringar i de skotska högländerna och upptäcka den charmiga staden Edinburgh. Kör igenom Wales och besök de många pittoreska byar, eller kör längs den vackra kusten och njut av ett dopp i en av de många vackra stränderna. Irland välkomnar dig med mjuka gröna kullar, vattenfall och magnifika slott och palats. Storbritannien har, med andra ord något för alla, och med en bilhyra från Avis Biluthyrning Storbritannien, är det du som sätter dagordningen på din semester semester.

Här nedan finner du förslag på sevärdigheter från de olika regionerna i Storbritannien, som vi på Avis Biluthyrning rekommenderar dig att besöka under din vistelse.