Hyra bil Frankrike | Avis
Welcome to Avis

Hyra bil i Frankrike

Frankrike hyra bil

Ditt franska äventyr väntar på dig. Du kan njuta av ett av de vackraste, mest natursköna och kulturella länderna i världen i en bekväm hyrbil från Avis.

Utforska den karga Bretagne-kusten i den norra delen av landet. Njut sedan av Paris kulturella sken, som leder dig till vägar som går genom Dordognes och Loires gröna dalar. Dessutom kan du nå de provensalska höjderna i söder, köra igenom den lyxiga staden Monaco och följa den vackra kusten längs Franska rivieran.

Så vad väntar du på? Påbörja din resa med Avis idag.

Hyra bil Frankrike från Avis. Det finns inget bättre sätt att se Frankrike än med bil.

Hyra bil Frankrike

I Frankrike hittar du fler sevärdheter än någon annanstans i världen. Förutom dess världsberömda städer som t.ex. Paris och Lyon, med historiska monument, intressanta museum och spektakulära avenyer, har landet en enastående natur med vackra berg i norr och härliga stränder i söder, och allt är lättillgängligt med en hyrbil från Avis.

Med sitt centrala läge i Europa är Frankrike det perfekta stället att utgå ifrån för en rundresa i Europa.

Vi gör det enkelt för dig att hyra bil i Frankrike med kontor på åtskilliga platser runt om i landet. Vår vänliga personal står till tjänst och hjälper dig med allt som kan göra din franska bilresa så trevlig som möjligt. GPS finns som tillval och är en enkel försäkran om att hitta rätt.