Hyrbil Usa - Se Avis populära hyrbilskontor i USA
Welcome to Avis

Hyra bil i USA

Det finns inget bättre sätt att se USA än med bil

Bilen är en absolut nödvändighet i detta enorma land, som har några av världens mest ikoniska vägar. Var vill du träffa oss för att påbörja din resa?

Läs vidare för att upptäcka våra populäraste uthyrningsstationer i USA på flygplatser och i städer och välj den plats som passar dig bäst för att hämta din hyrbil från Avis.

Hyra bil USA

USA är känt som ”the land of the free”, med hyrbil från Avis har du friheten att köra precis dit du vill under hela resan. På Avis Biluthyrning i USA ställer vi inga krav på hur länge du skall ha din hyrbil, eller vilken väg du tar. Tryck på gasen och njut av känslan av att kunna köra dit du vill. Du hittar Avis i alla 51 stater - från mindre orter till storstäder och flygplatser.  Avis erbjuder envägshyra, vilket gör att du kan planera din rutt utan att behöva köra tillbaka till kontoret där du plockade upp bilen.  Vi erbjuder även ett brett utbud av bilmodeller, från lyxbilar och sportbilar till skåpbilar och familjebilar. Välj din modell och påbörja äventyret i USA. Boka nu