Welcome to Avis

Aeroporto Portela Lisboa

Lisboa
1700 008

Ring: 351 21 8435550

Öppettider

Måndag

06:00 - 23:59

Tisdag

06:00 - 23:59

Onsdag

06:00 - 23:59

Torsdag

06:00 - 23:59

Fredag

06:00 - 23:59

Lördag

06:00 - 23:59

Söndag

06:00 - 23:59

24-timmars återlämning

Hyrbil på Lissabons flygplats

Ditt portugisiska äventyr börjar här! Portugal har en spektakulär kustlinje, natursköna vyer och en fascinerande historia – och landet bara väntar på att upptäckas av dig!

Portugals många vackra städer och dess långa kustlinje upplevs bäst med en hyrbil från Lissabons flygplats. Hos Avis biluthyrning på Lissabon flygplats kan du även boka extra tillval som barnstolar och GPS. I vår stora bilpark hittar du ekonomibilar som drar lite bensin, familjebilar för normalt bruk, kraftfulla stadsjeepar som passar bra för kuperade landskap, minibussar som har extra utrymme eller sportiga och lyxiga prestige-bilar. För att undvika extra utgifter kan du enkelt ordna med gratis avbokning och ombokning, så att din hyrbil blir en trevlig upplevelse.

Hämta bara upp din hyrbil på Lissabons flygplats och du är redo att köra iväg. Gör din semester oförglömlig genom att hyra bil på Lissabons flygplats hos Avis biluthyrning.

Hyrbil Lissabon Airport

Lissabons flygplats (LIS) kallas även Humberto Delgado flygplats, och är mycket centralt belägen endast 10 kilometer från stadens centrum. Avis stationer för biluthyrning på Lissabon flygplats är placerade vid ankomsthallen, så övergången från flyg till bil kommer att gå snabbt. Du kan både förboka eller dyka upp utan bokning. Här har du även tillgång till Avis Preferred och tjänster som bärgningshjälp om du skulle råka ut för en olycka.

Hos Avis biluthyrning på Lissabons flygplats kan du få hjälp med ärenden som hotellbokning, turistinformation, vägbeskrivningar och annat. Flygplatsen har även flera olika lounger för dig som reser business class. Behöver du hjälp med att boka möten eller konferenser så finns det även en särskild PR-service på flygplatsen som hjälper till. Utöver detta finns det även en hjälpstation i ankomsthallen för dig som exempelvis har förlorat ditt bagage.

Avis kan garantera att du får en hyrbil i önskad bilkategori medan en specifik bilmodell är beroende av tillgänglighet vid ankomst. Från Avis biluthyrning på Lissabon flygplats är det kort avstånd till motorväg E1 som tar dig snabbt ner mot centrum.