Hyra bil på Lissabon flygplats
Welcome to Avis

Hyra bil på Lissabon flygplats

Hyra bil på Lissabon flygplats Book a car from this location

Opening times

Day Opening

Address

Hyra bil på Lissabon flygplats

Ditt portugisiska äventyr börjar här

Portugal har en spektakulär kustlinje, natursköna vyer, en fascinerande historia och charmiga städer – och landet väntar på att upptäckas av dig!

Hämta bara upp din hyrbil på flygplatsen och du är redo att köra iväg.
 

Hyra bil Lissabon flygplats

Portela flygplats (lokalt namn Aeroporto da Portela eller Aeroporto da Portela de Sacavém) är Lissabons huvudflygplats. Den ligger omgiven av bebyggelse cirka 10 kilometer från centrum. Portela trafikeras av ca 15 miljoner passagerare om året och har två terminaler för civilflyg - T1 och T2 - samt en terminal för militärflyg.

Avis diskar för biluthyrning finns i flygplatsens ankomsthall. Kontakta vår kunniga personal om du har några frågor. Här har du tillgång till Avis Preferred samt bärgningshjälp om olyckan skulle vara framme.

Annan service som finns tillgänglig när du väljer att hyr bil hos oss är barnstolar och GPS. Nu kan alla i bilen åka säkert och ni behöver inte oroa er för att åka vilse! Om du har ytterligare frågor finns det informationsdiskar i såväl ankomsthallen som avgångshallen. Här kan du få hjälp med turistinformation, hotellbokning, vägbeskrivningar etc. Flygplatsen har ett flertal olika lounger för affärsresenärer, de flygbolag som trafikerar flygplatsen har dessutom egna alternativ att välja mellan. På flygplatsen finns dessutom en särskild PR-service som hjälper till med bokning av möten, konferenser och diverse faciliteter. Vidare finns det en hjälpstation och förlorat bagage hanteras via polisstationen i ankomsthallen.

Tveka inte att kontakta oss på Avis om du behöver ytterligare hjälp och vägledning. Vi finns här för att hjälpa dig, med din bil eller med andra frågor du kan tänkas ha!