Welcome to Avis

Hyrbil från Avis i Karlstad - hyr en bil, lastbil eller minibuss hos Avis biluthyrning. Vi har vad du behöver!

Resa runt i Karlstad har aldrig varit enklare – hyr en bil från Avis och upptäck allt som denna vackra stad har att erbjuda! Med Avis biluthyrning i Karlstad kan du utforska denna charmiga stad och dess omgivningar på ditt eget sätt och i din egen takt. Oavsett om du är här på affärsresa eller på en avkopplande semester så kommer vårt breda utbud av högkvalitativa bilar att passa alla dina behov. Från smidiga små hyrbilar till rymliga familjebilar och lyxiga modeller så erbjuder Avis det perfekta fordonet för varje tillfälle.

Med en hyrbil är du fri att stanna och utforska sevärdheter som Karlstads universitet, Mariebergsskogen, och Värmlands Museum. Du kan också besöka sevärdheter som Sandgrund Lars Lerin eller bara ta en avkopplande promenad längs Klarälven. Med Avis kan du enkelt och bekvämt ta dig runt i och omkring Karlstad och få ut det mesta av din vistelse. Så varför vänta? Boka din hyrbil hos Avis idag och ge dig själv friheten att upptäcka Karlstad på dina egna villkor!

Om du vill ta dig runt Karlstad med omnejd på ett smidigt sätt är du välkommen att hyra bil hos Avis Biluthyrning i Karlstad. Våra kontor hittar du på flygplatsen och i centrum. För extra bekvämlighet kan du även boka din hyrbil direkt på Karlstad centralstation.