Welcome to Avis

HYRA BIL MED FRIA MIL - UTFORSKA SPÄNNANDE DESTINATIONER

Njut av friheten och flexibiliteten med en hyrbil med fria mil

Fria mil står för frihet, flexibilitet, självständighet och äventyr. Avis erbjuder hyrbilar med fria mil på de flesta av sina fordon så att du kan resa så många mil du vill utan några begränsningar eller extra kostnader.

Den öppna vägen väntar på dig. Med våra hyrbilar med fria mil kan du enkelt planera en resa från Sverige över sundet till “dejlige” Danmark och kanske vidare till norra Tyskland – för att njuta av de gamla hansestäderna Lübeck och Kiel med familj och vänner. Eller drömmer du om att göra den ultimata husvagnssemestern med familjen? Eller kanske ett alpint köräventyr i Schweiz utan begränsningar för din restid. Eller så finns det alltid den romantiska resan där du skämmer bort dina närmaste och käraste med en semester som utforskar de idylliska stränderna, de skimrande azurblåa haven och vittvättade byarna på grekiska öar som Santorini eller Mykonos.

Om du flyttar till ett nytt hus, eller flyttar till ett annat land och behöver en bil, så ger en hyrbil med fria mil dig också flexibilitet att få allt gjort i din egen takt, utan extra eller dolda kostnader. Om du föredrar att ta bilen på en enkelriktad resa, kan du också dra nytta av att kombinera den med vår envägshyra som ger dig mer frihet på längre resor.

Unlimited Mileage Car Rental