Welcome to Avis

Hyra bil i Göteborg

Utforska staden bekvämt och smidigt med en hyrbil från Avis Biluthyrning

Göteborg är Sveriges näst största stad och ligger på västkusten. Upptäck Göteborg på ett enkelt och bekvämt sätt med en hyrbil från Avis. Med en lång och framstående historia av att erbjuda kvalitetsfordon till konkurrenskraftiga priser är Avis det självklara valet för alla som vill utforska Göteborg och dess omgivningar. Oavsett om du är på semester eller i staden i affärssyfte, kan du lita på att Avis kommer att leverera en smidig och problemfri upplevelse.

Med en bred flotta av moderna fordon kan du välja den perfekta bilen som passar dina behov och önskemål. Njut av flexibiliteten att kunna resa i ditt eget tempo och upptäcka Göteborgs många sevärdheter och attraktioner på ett bekvämt sätt. Avis gör det lätt för dig att upptäcka allt som staden har att erbjuda, från pittoreska havsutsikter och charmiga kaféer till spännande museum och pulserande nattliv.

Boka din hyrbil från Avis Biluthyrning i Göteborg redan idag och låt äventyret börja! Oavsett anledningen till resan: om det är för att weekend hyra bil i Göteborg eller du kanske behöver hyra en minibuss till bortamatchen så har vi fordonet för dina behov.  Behöver du ha en extrabil och vill långtidshyra eller månadshyra bil så har vi både bilar och minibussar som passar för just din resa!   Och du vet väl att du även kan envägshyra bilar från oss om du vill lämna bilen eller bussen på annan ort? Med pålitlig service och väl underhållna fordon kan du vara säker på att ditt besök i Göteborg blir en minnesvärd och bekväm upplevelse. 

Hur man bokar en hyrbil hos Avis i Göteborg

Att boka en hyrbil med Avis i Göteborg är enkelt och smidigt. Du kan göra din bokning online via Avis webbplats eller genom att ringa 0770 - 82 00 82. För att boka online kan du enkelt ange datum och tid för hämtning och lämning av bilen samt välja den bilmodell och eventuella tillval du önskar. Du kan också välja att betala online eller vid hämtningen av bilen.

Det är viktigt att planera din bokning i förväg för att säkerställa tillgången på önskad bilmodell. Speciellt under högsäsong och under populära evenemang kan efterfrågan på hyrbilar vara hög. Genom att boka i förväg kan du undvika besvikelser och säkerställa att du får den bil du önskar.

När du kommer till Avis kontor för att hämta din hyrbil behöver du visa upp ditt körkort samt ett kreditkort för att betala eventuella depositioner och avgifter. Avis personal kommer att gå igenom hyresavtalet med dig och ge dig all nödvändig information om bilen och eventuella tillval du har valt.

Tips för körning i Göteborg och allmänna regler för Sverige

Att köra i Göteborg kan vara en trevlig upplevelse, men det finns några saker att vara medveten om för att säkerställa en smidig resa. Här är några tips för att köra i Göteborg:

  • Vänj dig vid trafikreglerna: Se till att du är bekant med de svenska trafikreglerna innan du ger dig ut på vägarna i Göteborg. Var uppmärksam på hastighetsbegränsningar, trafiksignaler och andra regler som gäller.
  • Parkering: Göteborg har flera parkeringsplatser och parkeringsgarage där du kan parkera din hyrbil. Se till att du följer de angivna parkeringsreglerna och betalar eventuella parkeringsavgifter i tid för att undvika böter.
  • Trafikstockningar: Precis som i andra större städer kan trafikstockningar förekomma i Göteborg, särskilt under rusningstid. Var beredd på detta och planera din resa så att du undviker de mest trafikerade tiderna.
  • Vägtullar: Vissa vägar i Göteborg är försedda med vägtullar. Se till att du har kontanter eller ett elektroniskt betalningsmedel som kan användas för att betala dessa vägtullar.