Welcome to Avis

Aeropuerto De Palma
Palma De Mallorca

Palma De Mallorca
07611

Ring: +34902110261

Öppettider

Måndag

07:30 - 23:00

Tisdag

07:30 - 23:00

Onsdag

07:30 - 23:00

Torsdag

07:30 - 23:00

Fredag

07:30 - 23:00

Lördag

07:30 - 22:00

Söndag

07:30 - 22:00

24-timmars återlämning

Hyrbil på Mallorca flygplats

Avvikelser kan förekomma under storhelger via motorväg MA-1 från flygplatsen till Palma Santana i riktning söderut. Sväng av på avfart 7 och följ skyltarna till flygplatsterminalen och Avis Biluthyrning Mallorca flygplats. Avståndet från flygplatsen in till öns huvudstad Palma är 8 kilometer och resan tar endast 15 minuter med bil.

 Vår hjälpsamma personal finns alltid på plats för att hjälpa dig med allt som kan tänkas göra din upplevelse på ön så angenäm som möjligt. Eftersom Mallorca främst är en sommardestination får man räkna med extra stor belastning under semestermånaderna juni till augusti. Se därför till att boka din hyrbil i god tid innan resan så att vi kan vara säkra på att ha just den modell som du önskar inne och redo för dig att hämta upp. Snabbast möjliga betjäning får du som är medlem i vårt program Avis Preferred. Du behöver bara visa upp ditt körkort och skriva under det förifyllda kontraktet. Vem vill slösa tid med att fylla i formulär när man har en härlig ö med stränder och vacker natur att utforska? Vi på Avis har gjort det enkelt att boka hyrbil på Mallorca flygplats. 

 

   

Mallorca flygplats hyra bil

Mallorca flygplats är en starkt trafikerad flygplats, så vi gör biluthyrningen snabb och enkel. Vi kommer inte att uppehålla dig, eftersom vi förstår att varje sekund räknas när du ska utforska ön.

Så fort du har hämtat ditt bagage ska du bege dig till hyrbilsområdet, där du kommer att hitta Avis biluthyrningsstation på Mallorca flygplats.

När du väljer att hyra bil på Palma Mallorca flygplats får du fullständig frihet att uppleva den här ön i Medelhavet, som har älskats av unga och gamla i årtionden. Mallorca tillhör Balearerna, som även är kända för öar som Ibiza och Formentera. Att köra runt på Mallorca i hyrbil tar dig med på en spännande resa. Naturligtvis ska du först och främst ta dig tid att hitta din personliga favoritplats på en av öns många stränder. En utgångspunkt kan vara stranden vid staden Claudia, som finns med på UNESCO:s världsarvslista och har befolkats sedan bronsåldern. Om du vill uppleva en tillbakablick till romartiden ska du besöka ruinerna av staden Pollentia. Ett annat utflyktsmål under din bilsemester på Mallorca kan vara klostret Ermita de Nostra Senyora del Puig på 320 meters höjd, varifrån du får den vackraste utsikten över kusten.

Biluthyrning på Palma De Mallorca flygplats