Hyra bil på Mallorca flygplats från Avis premiumbiluthyrning
Welcome to Avis

Hyra bil på Palma De Mallorca flygplats

Hyra bil på Palma De Mallorca flygplats Book a car from this location

Opening times

Day Opening

Address

Hyra bil Palma De Mallorca flygplats

Flygplatsen är Avvikelser kan förekomma under storhelger via motorväg MA-1 Palma Santanyi i riktning söderut. Sväng av på avfart 7 och följ skyltarna till flygplatsterminalen och Avis Biluthyrning. Avståndet från flygplatsen in till öns huvudstad Palma är 8 kilometer och resan tar endast 15 minuter med bil.

  
Vår hjälpsamma personal finns alltid på plats för att hjälpa dig med allt som kan tänkas göra din upplevelse på ön så angenäm som möjligt. Eftersom Mallorca främst är en sommardestination får man räkna med extra stor belastning under semestermånaderna juni till augusti. Se därför till att boka din hyrbil i god tid innan resan så att vi kan vara säkra på att ha just den modell som du önskar inne och redo för dig att hämta upp. Snabbast möjliga betjäning får du som är medlem i vårt program Avis Preferred. Behöver du bara visa upp ditt körkort och skriva under det förifyllda kontraktet. Vem vill slösa tid med att fylla i formulär, när man har en härlig ö med stränder och vacker  natur att utforska?

Mallorca flygplats hyra bil

Mallorca flygplats är en starkt trafikerad flygplats, så vi gör biluthyrningen snabb och enkel. Vi kommer inte att uppehålla dig eftersom vi förstår att varje sekund räknas när du ska utforska ön.

Så fort du har hämtat dit bagage ska du bege dig till hyrbilsområdet där du kommer att hitta Avis uthyrningsstation.

Biluthyrning på Palma De Mallorca flygplats