Hyr bil på London Heathrow flygplats terminal 2–4 med Avis Biluthyrning
Welcome to Avis

Hyra bil på London Heathrow flygplats terminal 2–4

Hyra bil på London Heathrow flygplats terminal 2–4 Book a car from this location

Opening times

Day Opening

Address

Hitta din perfekta hyrbil på London Heathrow terminaler 2, 3 och 4

Vi vet att du kommer att landa på London Heathrow efter en mödosam resa. Vårt mål är därför att du ska få kliva in i din hyrbil så snabbt som möjligt. Vår uthyrningsstation ligger bara en kort åktur med transferbuss från terminalerna 2, 3 och 4. Du kommer att vara ute på vägarna på nolltid.

Om du anländer till Heathrow terminal 2 kan vi nu erbjuda Fast Track-service för upphämtning precis utanför ankomsthallen i terminal 2. Landar du på terminal 5? Du kan hämta din hyrbil på våning 4 på korttidsparkeringen på terminal 5.
Bilnycklar från Avis

Hyra bil Heathrow flygplats terminal 1-4

Flyger du med SAS till Storbritanniens huvudstad landar du på London Heathrow flygplats. Det är Storbritanniens mest trafikerade flygplats och den tredje mest trafikerade i världen. Här är det enkelt att hyra bil.

Terminalerna 1 och 3 ligger nära varandra i mitten av flygplatsområdet. Kör av motorväg M4 vid avfart 4 eller motorväg M25 vid avfart 15 och följ skyltningen till Terminaler 1 och 3. Om du har GPS är postnumren TW6 1AP för Terminal 1 och TW6 1QG för Terminal 3. Terminal 4 ligger i den södra delen av flygplatsområdet och har en egen infart. Kör av motorväg M25 vid avfart 14 och följ skyltar mot Terminal 4. Om du kommer från motorväg M4 kör du av vid avfart 4b och följer motorväg M25 söderut till avfart 14. Postnumret till Terminal 4 är TW6 3XA. Terminal 5 ligger på Western Perimeter Road och har en egen infart som man når från avfart 14 från motorväg M25. Om du kommer från motorväg M4 kör du av vid avfart 4b och följer motorväg M25 söderut till avfart 14. Postnumret till Terminal 5 är TW6 2GA.