Welcome to Avis

Hyra bil i Stockholm med Avis

Behöver du en hyrbil i Stockholm? Med Avis biluthyrning kan du hyra bil i Stockholm från ett flertal uthyrningsstationer. Var du än befinner dig kan du hitta ett kontor nära dig, som alla erbjuder ett stort utbud av kvalitetsbilar. Från personbilar till premiumbilar och elbilar. Med Avis kan du vara säker på att boka en hyrbil i Stockholm som passar dina behov, samtidigt som du är garanterad förstklassig service.

Du hittar Avis biluthyrning centralt i Stockholm, på flygplatserna och utanför staden. Flyger du till en av Stockholms tre flygplatser – Arlanda, Bromma eller Skavsta – kan du enkelt ta dig till Avis biluthyrning. Från Arlanda går gratis skyttelbussar som tar dig direkt till biluthyrningen. Bussarna går 6–12 gånger per timme på dagarna och kl. 00.00–05.00 kan du begära bussen genom att trycka på en knapp vid busshållsplatsen. På Skavsta och Bromma flygplats ligger Avis uthyrningsstationer på gångavstånd från terminalerna. Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att hyra bil i Stockholm.

Även för dig som kommer till Stockholm med tåg eller som bor i staden och behöver en hyrbil över helgen finns Avis alltid tillgängligt via en uthyrningsstation nära dig.