Welcome to Avis

Hyra bil på Teneriffa

Avis har hyrbilskontor både på Teneriffas södra flygplats och Teneriffas norra flygplats samt på andra platser runt ön.

Teneriffa är Kanarieöarnas största ö. Utforska dess historia genom att besöka dess många museer och monument, genom att köra upp till berget Teide som är världens största havsövulkan och som fortfarande är aktiv, eller slappna av på någon av de vackra stränderna.  

Och gör det på ett bekvämt sätt i din hyrbil från Avis.

Hyra bil på Teneriffa

Hyra bil Teneriffa

Teneriffa är Kanarieöarnas största ö! Ön är ett paradis för bland annat golf och naturupplevelser. Det bästa och smidigaste sättet att utforska denna vackra öl är med hyrbil från Avis. Du tar dig enkelt runt på fina vägar mellan öns olika byar och stränder.

De flesta som kommer till Teneriffa kommer hit för det härliga strandlivet. Det finns många underbara sandstränder och de mest populära bland turisterna ligger i södra änden av ön. Playa de las Americas med ett stort utbud barer och restauranger och barnvänliga Los Cristianos är två av de mest besökta stränderna. Du som har en hyrbil från Avis har alla möjligheter att hitta undangömda pärlor. En del av öns mindre stränder har svart lavasand som vittnar om att ön faktiskt består av tre öar som sammanfogades efter ett enormt vulkanutbrott för miljontals år sedan. Vi har kontor på många olika platser över hela ön, inklusive på flygplatsen. Eftersom bil är det i särklass bästa sättet att ta sig runt ön på är det aldrig långt till en biluthyrning, om du blir sugen på att utforska något mer än strandlivet.