Hyra bil på Manchester flygplats från Avis Biluthyrning
Welcome to Avis

Hyra bil på Manchester flygplats (England)

Hyra bil på Manchester flygplats (England) Book a car from this location

Opening times

Day Opening

Address

Hyra bil Manchester flygplats

Vårt uthyrningskontor ligger i biluthyrningsområdet Car Rental Village vid Manchester flygplats. Ta en av de kostnadsfria transferbussarna som avgår från varje terminal på Manchester flygplats var 10:e minut.

Från Terminal 1
Gå igenom ankomsthallen och sedan till vänster och följ skyltarna till busshållplatsen för biluthyrningsområdet. Bussarna avgår från hörnet vid bussfilerna och du når oss på bara fem minuter.

Från Terminal 2
Om du går igenom terminalens huvudutgång kommer du att hitta hållplatsen för biluthyrningsområdet direkt mittemot.  Resan tar mindre än 10 minuter.

Från Terminal 3
Gå ut från ankomsthallen. Gå sedan till busshållplatsen för biluthyrningsområdet som ligger mittemot parkeringshuset med flera våningar, under gångvägen från terminalen till parkeringshuset. 
 

Bilnycklar från Avis

Hyra bil Manchester flygplats

Oavsett om du kommer hit på affärsresa, fotbollsresa eller annan nöjesresa så är det en god idé att hyra bil på flygplatsen. Du tar dig enkelt fram och är inte beroende av tidtabeller eller biljettköer.

Avis Biluthyrning har nyligen flyttat in i helt nya lokaler i Car Hire Village vid flygplatsen. Du tar dig lätt till Manchester Flygplats med bil på väg M-56 som går genom hela landet. Avfart nr 5 från motorvägen leder till flygplatsens egen anslutningsväg. Det tar ungefär 20 minuter att köra från Manchester centrum till flygplatsen. Väl framme vid flygplatsen är det tydligt skyltat till de olika terminalerna och till Avis återlämningsplats för hyrda fordon. En gratis skyttelbuss går med täta avgångar, var tionde minut, mellan Car Hire Village och de olika terminalerna från klockan 5 på morgonen till midnatt. Efter midnatt kommer bussen om du anropar den i komradion som finns vid hållplatsen.