Welcome to Avis

Car Rental Village
Manchester Airport

Manchester
M22 5WH

Ring: 03445446002

Öppettider

Måndag

06:00 - 22:00

Tisdag

06:00 - 22:00

Onsdag

06:00 - 22:00

Torsdag

06:00 - 22:00

Fredag

06:00 - 22:00

Lördag

06:00 - 20:00

Söndag

06:00 - 22:00

24-timmars återlämning

Hyra bil Manchester flygplats (England)

En hyrbil från Manchester Airport är en god idé, oavsett om du kommer till staden på affärsresa, fotbollsresa eller annan nöjesresa. Du tar dig enkelt fram och är inte beroende av tidtabeller eller biljettköer.

 

Avis erbjuder ett stort utbud av kvalitetsbilar och vår vänliga personal står alltid redo att hjälpa dig att hitta den hyrbil som passar dina behov bäst. Hyr bil från Manchester flygplats idag och upptäck allt som staden har att erbjuda med fullständig frihet.

Bilnycklar från Avis

Hitta till din Avis-hyrbil på Manchester Airport

Vårt uthyrningskontor ligger i biluthyrningsområdet Car Rental Village vid Manchester flygplats. Ta en av de kostnadsfria transferbussarna som avgår från varje terminal på Manchester flygplats var 10:e minut. 

Från Terminal 1
Gå igenom ankomsthallen och sedan till vänster och följ skyltarna till busshållplatsen för biluthyrningsområdet. Bussarna avgår från hörnet vid bussfilerna och du når oss på bara fem minuter.

Från Terminal 2
Om du går igenom terminalens huvudutgång kommer du att hitta hållplatsen för biluthyrningsområdet direkt mittemot.  Resan tar mindre än 10 minuter.

Från Terminal 3
Gå ut från ankomsthallen. Gå sedan till busshållplatsen för biluthyrningsområdet som ligger mittemot parkeringshuset med flera våningar, under gångvägen från terminalen till parkeringshuset.  
När du ska lämna tillbaka hyrbilen tar du dig lätt till Manchester Flygplats på väg M-56 som går genom hela landet. Avfart nr 5 från motorvägen leder till flygplatsens egen anslutningsväg. Det tar ungefär 20 minuter att köra från Manchester centrum till flygplatsen.

Väl framme vid flygplatsen är det tydligt skyltat till de olika terminalerna och till Avis återlämningsplats för hyrda fordon. En gratis skyttelbuss går med täta avgångar, var tionde minut, mellan Car Hire Village och de olika terminalerna från klockan 5 på morgonen till midnatt. Efter midnatt kommer bussen om du anropar den i komradion som finns vid hållplatsen.