Gå med i vårt kostnadsfria lojalitetsprogram för att få 10 % rabatt på bokningar året runt

Vi menar det när vi säger mer belönande

  • Självbetjäningsfunktionerna är tillgängliga på ledande Avis-uthyrningsstationer över hela Europa, medan prioriterad service är tillgänglig på fler än 3 000 uthyrningsstationer över hela världen – och medlemskapet är helt kostnadsfritt.
  • Boka direkt på denna webbplats och se till att du är inloggad på ditt Avis Preferred-konto. På detta sätt kan vi garantera att du får tillgång till våra bästa erbjudanden.
  • Har du hyrt från oss under de sex senaste månaderna? Du kan lägga till uthyrningar retroaktivt i ditt lojalitetskonto. På så sätt kan du få dina förmåner ännu snabbare.
  • Som medlem i Avis Preferred har du tillgång till vårt särskilda kundsupport-team för Preferred. Telefonlinjen för Preferred är tillgänglig för Avis Preferred-medlemmar för att säkerställa att du har snabb åtkomst till bästa möjliga service.
  • Lojalitetsförmånerna med Avis Preferred kan tjänas in över hela världen av medlemmar som bor i följande länder: Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Island, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Tjeckien, Turkiet, Tyskland och Österrike.
Avis Preferred: Mer belönande biluthyrning