Welcome to Avis

Avis Preferred lojalitet

Gå med i vårt lojalitetsprogram och upplev det goda livet

Som medlem i lojalitetsprogrammet får du omedelbar tillgång till förmånerna med vår prioriterade service. Och när du bokar direkt hos oss får du dessutom det lägsta möjliga priset på en Avis-bil.

Här är några av de förmåner du får tillgång till:

  • En kupong värd 15 € för din nästa resa efter två hyror.
  • En kupong för en fri weekendhyra efter tre hyror.
  • Prioriterad service varje gång – gå förbi kön med förberedda hyresdokument och en bil som väntar på dig. 
  • Nycklar och hyresdokument förberedda – på vissa uthyrningsstationer ligger nycklarna och pappersarbetet och väntar på dig i bilen.
  • Fullständig Avis-appupplevelse – registrera dig och hämta vår app, så har du fullständig kontroll över din hyrda bil eller skåpbil. Ändra eller uppgradera din hyrbil på vägen till en uthyrningsstation och välj exakt det märke och den modell som du vill hyra. Allt med en enkel knapptryckning.

Självbetjäningsfunktionerna är tillgängliga på ledande Avis-uthyrningsstationer över hela Europa, medan prioriterad service är tillgänglig på fler än 3 000 uthyrningsstationer över hela världen – och medlemskapet är helt kostnadsfritt.

Boka direkt på denna webbplats och se till att du är inloggad på ditt Avis Preferred-konto. På detta sätt kan vi garantera att du får tillgång till de lägsta priserna.

Har du hyrt från oss under de sex senaste månaderna? Du kan lägga till hyresperioder i ditt lojalitetskonto retroaktivt. På så sätt kan du få dina förmåner ännu snabbare.