Hyrbilsförmåner från Avis Preferred
Welcome to Avis

Avis Preferred lojalitet

Gå med i vårt kostnadsfria lojalitetsprogram och upplev det goda livet

Som medlem i lojalitetsprogrammet får du omedelbar tillgång till förmånerna med vår prioriterade service. Och när du bokar direkt hos oss kommer du dessutom inte att hitta en billigare Avis-bil på någon annan plats.

Här är några av de förmåner du får tillgång till:

  • En kupong värd 15 € för din nästa resa efter två hyror.
  • En kupong för en fri weekendhyra efter tre hyror.
  • Prioriterad service varje gång – gå förbi kön med förberedda hyresdokument och en bil som väntar på dig. 
  • Nycklar och hyresdokument förberedda – på vissa uthyrningsstationer ligger nycklarna och pappersarbetet och väntar på dig i bilen.
  • Fullständig Avis-appupplevelse – registrera dig och hämta vår app, så har du fullständig kontroll över din hyrda bil eller skåpbil. Ändra eller uppgradera din hyrbil på vägen till en uthyrningsstation och välj exakt det märke och den modell som du vill hyra. Allt med en enkel knapptryckning.

Självbetjäningsfunktionerna är tillgängliga på ledande Avis-uthyrningsstationer över hela Europa, medan prioriterad service är tillgänglig på fler än 3 000 uthyrningsstationer över hela världen – och medlemskapet är helt kostnadsfritt.

Boka direkt på denna webbplats och se till att du är inloggad på ditt Avis Preferred-konto. På detta sätt kan vi garantera att du får tillgång till de lägsta priserna.

Har du hyrt från oss under de sex senaste månaderna? Du kan lägga till hyresperioder i ditt lojalitetskonto retroaktivt. På så sätt kan du få dina förmåner ännu snabbare.

Avis Preferred-lojalitetsförmåner kan tjänas in över hela världen av medlemmar som bor i följande länder:

Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Island, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Tjeckien, Turkiet, Tyskland och Österrike.

Lojalitetsförmåner kan endast lösas in i de länder som anges ovan.

Medlemskap i Avis Preferred