Welcome to Avis

Aeroporto Pisa Galileo Galilei

Pisa
56121

Ring: +39 050 42028

Öppettider

Måndag

08:00 - 23:00

Tisdag

08:00 - 23:00

Onsdag

08:00 - 23:00

Torsdag

08:00 - 23:00

Fredag

08:00 - 23:00

Lördag

08:00 - 23:00

Söndag

08:00 - 23:00

24-timmars återlämning

Boka hyrbil på Pisa Galileo Galilei flygplats

Välkommen till Pisa. Avis Biluthyrningsstation Pisa flygplats ligger bara 500 meter från huvudterminalen. Du hittar Avis transferbuss vid terminalutgången på ankomstsidan. Alternativt, om du reser utan bagage, tar det bara fem minuter att gå till vår uthyrningsstation.

Pisa Galileo flygplats ligger mindre än 8 km från Pisas stadskärna. Om du vill åka längre med din hyrbil från Avis Biluthyrning Pisa Flygplats är det cirka 8 mil till Florens och 13 mil till Siena.

Från Pisa tar du dig även lätt till många andra städer. Om du exempelvis kör norrut och tar väg A12 och sedan A11 kan du besöka Lucca. Bilresan tar cirka 20 minuter.

Om du kör mot Viareggio längs kusten tar det cirka 30 minuter via väg A12. Söderut ligger hamnstaden Livorno, och det tar dig bara cirka 35 minuter med bil att ta dig dit om du kör via SS1.

Avis bilnycklar

Hyra bil på Pisa Galileo Galilei flygplats

Boka hyrbil från Avis på Pisa flygplats. Förutom det världsberömda lutande tornet finns det massvis med spännande ställen att utforska i Pisatrakten. Flygplatsen har en terminal, och diskarna för biluthyrning hittar du i ankomsthallen. Vi finns här för att hjälpa dig med allting som har med din hyrbil att göra.

När planet har landat och du har gått igenom alla kontroller är du framme i ankomsthallen. Kom till Avis Biluthyrning Pisa flygplats och låt oss hjälpa dig vidare med att utforska staden och dess omgivningar. Är du medlem i Avis Preferred så har du gjort det enkelt för dig och behöver endast visa upp ditt körkort för att få nyckeln. Du kan även göra en del tillval till din hyrbil, bland annat bilbarnstolar och GPS så att du kan njuta av ditt besök i Pisa och slipper titta på kartan hela tiden. Du kan också lägga till skidräcke, snökedjor eller vinterdäck till din bil. Kontakta oss för mer information, vi hjälper dig med råd och tips.

Flygplatsen är belägen endast 2 km från Pisa. Livorno ligger ca 20 km från flygplatsen och till Florens är det åtta mil. Florens är porten till Toscana, ett av Italiens mest populära semesterområden. Med en hyrbil har du dessa destinationer inom nära räckhåll och du får möjlighet att njuta av landskapet i din egen takt. Flygplatsen ligger vid motorvägen Florens-Pisa-Livorno, utfarten är A12 mot Genua. Vidare ansluter A12 till A11 som leder till Florens. Att resa med bil från flygplatsen till centrala Pisa tar inte mer än 10 minuter.