Welcome to Avis

Hyrbil Kiruna

Upplev norra Sverige när du hyr bil genom Avis biluthyrning i Kiruna. Natursköna Kiruna ligger i Norrbottens län i norra delen av landet, inte långt från Finlands och Norges gränser. Tack vare de långa natursköna sträckorna känns det självklart för många att hyra bil i Kiruna. Hos oss får du möjlighet att välja hyrbil utifrån ett brett utbud av kvalitetsbilar och det är alltid upp till dig att anpassa vårt utbud av hyrbilar i Kiruna helt efter dina behov. Du kan välja bland många tillval som bland annat vinterutrustning och GPS.

Med en hyrbil i Kiruna kan du helt själv bestämma resplanen. Avis biluthyrning i Kiruna erbjuder ett omfattande utbud av moderna och prisvärda fordon som sträcker sig från rymliga minibussar och kombibilar till lyxiga sportbilar och kompakta ekonomibilar, så det finns många valmöjligheter. Du kan även hyra släp i Kiruna genom oss.

Om du vill ta dig runt Kiruna med omnejd på ett smidigt sätt är du välkommen att hyra bil hos oss. Avis biluthyrning Luleå hittar du på flygplatsen och i centrum.