Hyra bil på Nice Cote d'Azur flygplats
Welcome to Avis

Hyra bil på Nice Côte d'Azur flygplats

Hyra bil på Nice Côte d'Azur flygplats Book a car from this location

Opening times

Day Opening

Address

Hitta din perfekta hyrbil på Nice flygplats

Frankrikes sydkust är fylld med solrika destinationer som bara ligger och väntar på dig. Det är bekvämt och snabbt att hyra en bil med Avis, oavsett ankomstterminal. Det ger dig mer tid att utforska både staden Nice och alla spännande destinationer som finns i närheten.

Från Terminal 1
Bege dig mot utgångarna A1 och A2. Där vi kommer att vänta på dig precis mitt emot informationsdisken. Eller fortsätt att gå mot busstationen för att ta skyttelbussen från Nice flygplats direkt till Avis hyrbilscenter.  Det tar cirka fem minuter att ta sig till Terminal 2.  Följ sedan skyltarna genom parkeringen.
 

Från Terminal 2
Från ankomsthallen, följ skyltarna mot busstationen och korsa parkeringen så kommer du att komma fram till Avis hyrbilscenter.
 

Uthyrningsstation

Hyra bil på Nice Cote d Azur flygplats

Boka din hyrbil via oss. Nice flygplats har två terminaler som är sammanlänkade med en gratisbuss som stannar i direkt anslutning till vårt kontor. Detta är en av Frankrikes mest trafikerade flygplatser och ligger nära stadens centrum. Flygplatsen har en härlig utsikt över Medelhavet.

Flygplatsen ligger 7 kilometer väster om själva staden. I Terminal 2 finns även en del som kallas för ”Nya Terminal 2”. Mellan de två terminalerna kör en gratis flygbuss. Terminal 1 har informationsdisk både i ankomsthallen och i avgångshallen, medan Terminal 2 endast har informationsdisk i ankomsthallen.

Vid ankomsten hittar du enkelt vårt kontor och blir välkomnad av vår professionella och trevliga personal som hjälper till med allt du kan tänkas behöva. Här kan du även göra tillval som exempelvis GPS så att du lättare kan navigera vidare från flygplatsen och runt om i Frankrike, eller bilbarnstol så du vet att dina barn färdas säkert under hela resan.

Från flygplatsen är det lätt att hitta sin väg vidare till andra spännande destinationer. Flygplatsen är omgiven av ett stort vägnät med tydlig skyltning. Antingen väljer du att stanna i Nicetrakten eller så reser du vidare för att utforska den fantastiska Franska Rivieran.