Welcome to Avis

BOKA DIN HYRBIL I NICE SNABBT OCH ENKELT MED AVIS

BOKA DIN HYRBIL I NICE SNABBT OCH ENKELT MED AVIS Book a car from this location

Opening times

Day Opening

Address

Hitta din perfekta hyrbil i Nice, Frankrike

Frankrikes sydkust är fylld med solrika destinationer som bara ligger och väntar på dig. Det är bekvämt och snabbt att hyra en bil med Avis, oavsett ankomstterminal. Det ger dig mer tid att utforska både staden Nice och alla spännande destinationer som finns i närheten.

Från Terminal 1
Bege dig mot utgångarna A1 och A2. Där vi kommer att vänta på dig precis mitt emot informationsdisken. Eller fortsätt att gå mot busstationen för att ta skyttelbussen från Nice flygplats direkt till Avis hyrbilscenter.  Det tar cirka fem minuter att ta sig till Terminal 2.  Följ sedan skyltarna genom parkeringen.
 

Från Terminal 2
Från ankomsthallen, följ skyltarna mot busstationen och korsa parkeringen så kommer du att komma fram till Avis hyrbilscenter.
 

Uthyrningsstation

Boka din hyrbil direkt på Nice flygplats

Med hyrbil från Nice till Col de Turini
För en spännande, inspirerande bilresa, kör upp längs de slingrande vägarna mot Col de Turini, ett högt bergspass i de franska Alperna. Det är känt för sin etapp i Monte Carlo-rallyt och det har även ingått i Tour de France.

Med hyrbil från Nice till Grasse och Goudon
Grasse anses vara världens parfymhuvudstad. Endast en kort bilresa från Nice kan du besöka något av flera parfymhus i staden och lära dig mer om historien och de kunskaper som krävs för att tillverka parfym.

12 km nordöst om Grasse ligger medeltidsbyn Gourdon. Den ligger på 760 meters höjd, så den erbjuder en utmärkt panoramautsikt över Medelhavskusten.

Med hyrbil från Nice till Monaco
Följ de slingrande kustvägarna till Monacos glitter och glamour som återfinns om du kör österut i cirka en timme. Där kan du sedan besöka det omskrivna kasinot och det kungliga palatset.

 

Kör sedan västerut för att hitta till stränderna i Cannes och Saint Tropez. Gasa vidare för att korsa provensalska höjder eller kör vidare för att följa vägen mot de grönskande dalarna i Dordogne och Loire.

Det vackraste av södra Frankrike är redo att upptäckas av dig. Och din upptäcktsfärd startar enklast i en hyrbil från Avis Biluthyrning Nice, som du hämtar upp på Nice Côte d'Azur flygplats.