Welcome to Avis

Hyra bil Los Angeles Internationella Flygplats

Hyra bil Los Angeles Internationella Flygplats Book a car from this location

Opening times

Day Opening

Address

Hyra bil Los Angeles Internationella flygplats

Los Angeles International Airport (LAX) är världens fjärde mest trafikerade passagerarflygplats och ligger på elfte plats i storleksordningen när det gäller frakt.

Det finns nio terminaler som ligger bakom varandra i en hästskoformad figur. Flygplatsen ligger 24 kilometer sydväst om Los Angeles.Hos oss har du tillgång till Avis Preferred, som ger en extra hög servicenivå. Dessutom finns det möjlighet att lämna tillbaka din hyrbil utanför kontorstid, om du skulle behöva det. Hör av dig till oss om du har några frågor! Vi ser fram emot att hjälpa dig till rätta,  och har öppet dygnet runt, varje dag!

Med bil ligger hela Kalifornien för dina fötter. Du hittar enkelt till "downtown LA", följ bara vår enkla vägbeskrivning:
Sväng vänster på S Sepulveda Blvd, ta rampen till I-105 E, välj avfarten till I-110 N mot LA. Det totala avståndet är cirka 30 km. Räkna med att det tar ungefär en timme att köra på vardagar. Trafiken kan vara besvärlig i rusningstid. Om du ändå känner dig osäker på vägen kanske du behöver lite extra stöd i bilen. Passa på att hyra en GPS från oss, så blir det lite lättare!