Welcome to Avis

HYR BIL I SVERIGE OCH LÅT ÄVENTYRET BÖRJA MED AVIS

Hyra bil i Sverige

Sverige har mycket att erbjuda som semesterland och med en hyrbil tar du dig enkelt fram på Sveriges vägar. Hos oss kan du hyra bil i Sverige på fler än 150 stationer på 80 orter. Vi har uthyrningskontor i de flesta större städerna och orterna samt vid flygplatserna.

Sommar som vinter har du alla möjligheter till en spännande och intressant semester. Upplev norrskenet eller midnattssolen i norr, åk skidor i de svenska fjällen, hyr bil och kör mellan Sveriges städer eller koppla av och njut av vackra västkusten med god mat och bad i havet. Om du vill hyra bil på din Sverigeresa har du hittat rätt.

Hos Avis kan du boka alla tillbehör du behöver för att få ut det mesta av din resa – allt från satellitnavigering och supersnabbt mobilt Wi-Fi, till vårt skräddarsydda utbud av barnstolar. Och vill du resa från punkt A till B och slippa åka tillbaka till utgångsplatsen för att lämna tillbaka bilen? Då ska du passa på att nyttja Avis envägshyra för bil. Boka en billig hyrbil i Sverige hos Avis idag!