Welcome to Avis

Hyra bil på Edinburgh flygplats

Hyra bil på Edinburgh flygplats Book a car from this location

Opening times

Day Opening

Address

Hitta din perfekta hyrbil på Edinburgh flygplats

Gå av flyget och direkt in i din hyrbil som väntar i närheten för att du ska slippa problem. Fortsätt genom ankomsthallen och följ skyltarna om biluthyrning. Vi ses snart på höger sida.

Eller kom och möt oss i Edinburgh. Ska du resa längre bort i Skottland? Du kan alltid hämta din hyrbil i Glasgow eller till och med Aberdeen flygplats om du föredrar det.

Hämta din hyrbil från Avis på Edinburgh flygplats

Hyra bil Edinburgh flygplats

Välkommen till Skottlands romantiska huvudstad. Hämta din hyrbil direkt på Edinburghs flygplats så kan du innan du vet ordet av vara på väg att upptäcka stadens alla vackra platser. Flygplatsen har ett nytt och fräscht biluthyrningscenter i anslutning till terminalen. Det är enkelt att hitta tack vare tydliga skyltar.

Edinburghs flygplats ligger ca 12 km väster om stadens centrum på A8 Glasgow Road. Det tar ungefär 25 minuter att köra dit när det inte är rusningstrafik. Motorvägarna M8 som leder västerut till Glasgow och M9 som leder norrut till Skotska höglandet finns lätt tillgängliga från flygplatsen. Om din bil är utrustad med GPS är det bara att slå in postkoden EH12 9DN för att enkelt hitta tillbaka till flygplatsen. Följ bara skyltar mot återlämning av hyrbilar, om du kommer efter vårt kontors stängningstid är det bara att släppa nycklarna i vår säkra drop-box. Säg gärna till om du tänker utnyttja denna tjänst, så att vi vet.