Welcome to Avis

BILHYRNING NÄRA DIG MED AVIS

Boka smart. Boka tidigt. Planera din resa idag och spara upp till 25 % på försäkring utan självrisk med Avis Inclusive

Bekväm och flexibel biluthyrning i Sverige och utomlands

Din biluthyrningsresa med Avis handlar om mer än att bara ta dig från A till B.

När du hyr bil direkt hos oss får du:

  • En mängd olika tjänster och specialerbjudanden från Avis Inclusive till envägshyra.
  • Vår högkvalitativa service backas upp av mer än 70 års erfarenhet av att säkerställa ett smidigt resande för våra Avis-kunder.

Den rätta biluthyrningen väntar på dig. Oavsett om det är en bekväm, komfortabel bil eller en praktisk skåpbil för en flytt så har vi lösningen. Hyr en lyxig sportbil hos oss idag om du vill ta drömsemestern till nästa nivå.

Du behöver inte oroa dig för att leasa eller hyra bil under en lång tid när du kan dra nytta av Avis långtidsbilhyra där du kan hyra bil upp till 3 månader med en extra förare.

Med över 10 600 biluthyrningsstationer runt om i SverigeEuropa och resten av världen har det aldrig varit enklare att hyra en bil utomlands. Oavsett om det är från flygplatser, järnvägsstationer och hamnar, till städer och landsorter, är din hyrbil i Sverige eller Europa bara ett klick bort.

Behöver du ett par staycation tips? Prova dessa rutter för roadtrips,små som stora.

Låt oss börja planera din resa redan idag. För att komma igång med din biluthyrning hos Avis anger du bara önskad plats och datum i bokningsfältet ovan. Boka din hyrbil online så ses vi snart!

Hitta service för dig

Attraktiva hyrbilserbjudanden är regelbundet tillgängliga via Avis och du kan se dem på vår webbplats så att du alltid håller dig uppdaterad om vad som händer. Du kan boka rätt bil till rätt pris.

Våra biluthyrningstjänster sträcker sig mycket längre än att bara ge dig bekväma destinationer för att hämta den bil du vill ha. Vi kan hjälpa dig med ytterligare försäkring, vägassistans och till och med låta någon annan köra åt dig med Avis Chauffeur eller leverera en bil till din dörr med Avis Delivers.