Welcome to Avis

Biluthyrning

Biluthyrning från Avis

Biluthyrning från Avis är mycket mer än att ta sig mellan olika platser. Det handlar om reseupplevelser, att skapa en minnesvärd resa samt de bilar som gör dina äventyr mer spännande.

Hos Avis kan vi hjälpa dig att hyra den bil som tillgodoser dina behov. Tack vare 5 000 uthyrningsstationer i Europa och övriga världen har det aldrig varit enklare att boka din hyrbil hos oss.

Oavsett om du åker på en affärsresa till Seattle, tar en biltur genom södra Frankrike eller åker på semester med familjen har vi en hyreslösning som uppfyller dina särskilda krav.
 

Hitta service för dig

Attraktiva hyrbilserbjudanden är regelbundet tillgängliga via Avis och du kan se dem på vår webbplats så att du alltid håller dig uppdaterad om vad som händer. Du kan boka rätt bil till rätt pris.

Våra biluthyrningstjänster sträcker sig mycket längre än att bara ge dig bekväma destinationer för att hämta den bil du vill ha. Vi kan hjälpa dig med ytterligare försäkring, vägassistans och till och med låta någon annan köra åt dig med Avis Chauffeur eller leverera en bil till din dörr med Avis Delivers.