Welcome to Avis

Den perfekta hyrbilen kommer snart att vara din

Vi har gjort biluthyrning så enkel som möjligt för att du ska kunna slappna av trots Londons storstadspuls. Kom och möt oss på utmärkta lägen i hela huvudstaden.

Var skulle du vilja möta oss och börja din resa?
Boka nu
Avis uthyrningsstation

Hyra bil London

Upplev London i en Avis hyrbil! Vare sig du är intresserad av konst eller arkitektur, gillar trädgårdar eller design, teater eller musikaler så har London allt! Upplev exklusiva Chelsea , det maritima  Greenwich, dekadenta Soho eller moderna Shoreditch i en Avis hyrbil. Att hyra bil är ett bra sätt för dig att kunna uppleva allt vad London har att erbjuda. Har du tid över kan vi rekommendera en tvåtimmars tur till undersköna Cotswolds eller en färd till den antika akademiska staden Oxford? Oavsett vad är en hyrbil från Avis Biluthyrning det mest komfortabla sättet att uppleva London med omgivningar!

Med en hyrbil från Avis kan du se och uppleva mycket: Westminster Abbey där kungligheter krönts sedan 1000 talet, underbara Piccadilly Circus med Eros statyn eller så parkerar du hyrbilen och shoppar loss på Lillywhites som ligger i närheten eller tar dig en promenad till shoppinggatorna Regents Street, Oxford Street, Bond Street eller Carnaby Street. Oavsett vad du har lust till som teaterbesök, museer, restauranter så har London garanterat allt du önskar av ett resemål!
Välkommen till oss på Avis Biluthyrning i London!