Welcome to Avis

VÄLJ AVIS INCLUSIVE FÖR FULLSTÄNDIG SINNESFRID

Biluthyrning på enkelt sätt – igen

Vi lyssnat på biluthyrningskunder för att ta reda på vad de inte gillar när de hyr en bil. Den onödiga stressen, alltför komplicerad jargong och plågsamma upplevelser är det man tycker sämst om. Detta ledde oss till att tänka på hur vi kan få slut på orosmomenten i samband med biluthyrning.

Resultatet av detta är Avis Inclusive, som nu är tillgängligt vid uthyrning över hela världen. Det gör biluthyrning enkelt och stressfritt.
 

 – Avlägsna oron över oväntade avgifter. Avis Inclusive innebär att du inte längre behöver oroa dig för eventuella oväntade avgifter om olyckan är framme. Och eftersom försäkring utan självrisk och förstklassig vägassistans ingår som standard behöver du inte betala extra om du tappar bort nycklarna, om batteriet blir urladdat, om du får ett stenskott på vindrutan eller om bilen blir stulen.

 – Tydliga transparenta priser. Känn dig trygg med att veta att du inte behöver betala något extra utöver det pris du får redan från början vid bokningstillfället.

 – Inga stressiga och komplicerade samtal om skadeansvar. Vi vet att samtal om försäkringar och skadeansvar inte är trevliga och vi gillar dem inte heller. Med Avis Inclusive är sådana samtal inte nödvändiga eftersom både du och vi är försäkrade. Därför kan du ge dig ut på vägen mycket snabbare.

Avis Inclusive är tillgängligt i de markerade länderna.