Welcome to Avis

Det finns inget bättre sätt att se England än med bil

När du väl har lämnat London är det bästa sättet att ta sig fram med en hyrbil. Den enda svårigheten är att besluta vart du vill åka... Välj bland platserna som listas nedan.

Insup det historiska arvet av en historisk stad, upptäck fantastiska kuster, stora herrgårdar och en vykortsvy av den engelska landsbygden. Åk inte vidare utan att ha druckit en kopp eftermiddagste i någon av byarnas tebutiker eller avnjutit klassisk ”fish and chips” i någon av restaurangerna längs kusten.

Var skulle du vilja möta oss och börja din resa?

Hämta din hyrbil från Avis i England

Hyra bil England

Avis Biluthyrning finns in städer i hela Storbritannien, från London till Newcastle och på flygplatser såsom London Heathrow, Gatwick, Stansted och London City (Luton).

England har ett varierat utbud av ställen att besöka, varför inte hyra en bil och köra på sydkusten med dess speciella kustlinje och berömda vita klipporna i Dover till de livliga städerna Brighton och Bournemouth.

Avis erbjuder hyrbilar för dig som vill besöka Shakespeares födelsestad Stratford-upon-Avon, Oxford med dess kända universitet eller Windsor med dess kungliga slott.