Welcome to Avis

Hyra bil London City Flygplats

Hyra bil London City Flygplats Book a car from this location

Opening times

Day Opening

Address

Behöver du hyra bil på London City Airport?

Vår uthyrningsstation på London City Airport ligger bara några minuters promenad från Docklands Light Railway (DLR). Den ligger nära alla stora motorvägar och populära sevärdheter, som till exempel O2 och Excel Centre Docklands.

Hämta upp din hyrbil på London City Airport
Avis hyrbilsdisk hittar du i hyrbilsbyggnaden utanför terminalen. Gå ut från huvudingången och gå till vänster. När du väl har kommit in i hyrbilsbyggnaden hittar du oss i den mellersta av tre hyrbilsdiskar.

När du har fått dina nycklar ska du gå till Avis parkering som ligger precis framför biluthyrningsbyggnaden för att hämta din bil.

Lämna tillbaka din hyrbil på Avis London City Airport
Följ skyltarna mot A13 Docklands och City Airport.

Om du behöver lämna tillbaka din bil utanför normal kontorstid, ska du parkera i någon av Avis återlämningsparkeringar. Skriv ner körsträcka, bränslenivå samt datum och tid för ankomst på dokumentomslaget. Lägg nycklarna inuti dokumentomslaget och ta dem med dig. Om flygplatsen fortfarande är öppen ska du lämna nycklarna i informationsdisken på flygplatsen. Om den är stängd ska du ringa på vid dörren till terminalbyggnaden för att kalla på säkerhetspersonalen och lämna nycklarna till dem.