Welcome to Avis

Hyra bil Los Angeles

Det finns inget bättre sätt att se USA än med bil
Upptäck sevärdheterna i det ”riktiga” USA i en hyrbil från Avis – det är ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt att resa på. Med över 5 000 uthyrningsstationer runt om i världen, kan du hämta din hyrbil från en plats och lämna den på en annan.

Miljöbilar, lyxbilar, familjebilar och roliga bilar – vi kan uppfylla alla dina behov.
Avis bilnycklar

Hyra bil Los Angeles

Los Angeles, änglarnas stad är Kaliforniens största och mest skiftande metropol, uppbyggt av en mängd olika centrum är LA som gjord för körning.

LA och shopping går hand i hand, här kan du shoppa med stjärnorna på Rodeo Drive i Beverley Hills som har det senaste från de största designers. Ett besök i LA Fashion District  är också ett måste för den modeintresserade. Det finns stora fynd att göra du på s.k Factory outlets som Citadel Outlets, Nordstrom Rack eller The Outlets at Orange. Är shopping den största attraktionen i Los Angelses så rekommendaras det att hyra en bil med gott om plats i bagaget som låter dig åka direkt till nästa destination utan att först åka hem om för att lasta av.
Hämta upp din hyrbil på närmsta Avis kontor i Los Angeles och ta en tur längs Hollywood Walk of Fame eller glid genom Beverly Hills, det finns ett berömt landmärke vid varje hörn!