Welcome to Avis

Planera din resa i Miami

Miamis storstadsområde i södra Florida är en av de mest populära semesterdestinationerna i hela USA. Med spektakulära ständer, ett otroligt nattliv och gott om kulturella sevärdheter är det inte så konstigt.

Hämta din hyrbil från Avis i Miami för att få ut det mesta av din resa.

Hyra bil Miami

Miami är ett av världens populäraste resmål som erbjuder ett pulserande storstadsliv, häftiga shoppingmöjligheter, kritvita stränder och en rik kultur. Från Downtown Miami till Wynwood Walls, staden är full av liv och aktiviteter oavsett var du är. Ta del av av stadens kulturella mix i Little Havana eller njut av Ocean Drives många restauranger, caféer och butiker. Med en hyrbil från Avis kan du bekvämt köra runt i Miami och upptäcka alla spännande attraktioner som Floridas soligaste stad har att erbjuda.

Miami är en av de mest kulturberikade städerna i USA med många internationella influenser. Med den stora latinamerikanska prägeln har Miami fått en säregen mix i arkitektur, mode och mat. I Little Havana hittar du en bit av Kuba i USA med kubansk konst, cigarraffärer, småbutiker, fruktstånd samt underbara Kubanska restauranger. Ett besök i Little Havana under den sista Fredagen I  månaden är att rekommenderas, då hålls nämligen Viernes Culturales, kulturfredag, där lokala galleri ställer ut verk från lokala konstnärer.