Welcome to Avis

Hyra bil Orlando

Världens nöjesparkstätaste område kan man nog kalla Orlando, Florida. Disney World och Universal Studios är två enorma varumärken som har funnits här i många år. De upphör aldrig att imponera besökare med ständigt nya teman och attraktioner. Universal Studios fortsätter att utnyttja den senaste tekniken i mer än 40 olika åkattraktioner, shower och filminspelningsplater för att besökare verkligen ska känna att de upplever filmens värld. Steven Spielberg har självklart haft ett finger med i spelet när man har utformat den del av Universal Studios som kallas Islands of Adventure. Här har man utnyttjat tekniken till max och skapat de genom tiderna mest spännande åkattraktionerna på fem unika äventyrsöar: Seuss Landing, Lost Continent, Jurassic Park, Toon Lagoon och Marvel Super Hero Island.

SeaWorld Orlando är världens populäraste marina park. Här kan du som alltid har drömt om att simma med delfiner göra det. Förutom delfiner har parken en lång rad andra attraktioner som en skräckinjagande späckhuggarshow och ta en simulerad flygtur över polarområdena samt en rad underhållande och lärorika föreställningar. Besök också den anlagda regnskogen som innehåller massor av exotiska fåglar. En helt annorlunda upplevelse kan alla motorfantaster få i närheten av Disney World. På Richard Petty Driving Experience kan du uppleva fart på upp till 260 km/h i en riktig 600 hästars NASCAR-racerbil! Du kan välja att åka med en erfaren förare, eller prova på att köra själv. Det är självklart inte billigt, men kan lugnt räknas till en upplevelse för livet. Med Floridas varma klimat kommer familjen att jubla när du föreslår en tur med hyrbilen till Wet’n Wild. Parken ligger inte långt ifrån Universal Studios och erbjuder svalkande skoj för hela familjen. Här finns både sprutande vattenland för de yngre, hisnande vattenrutschkanor för de lite större och lugna och fridfulla åkattraktioner för de mindre våghalsiga. Här finns något för alla plus ett urval av matställen för hela familjen.

För att din resa ska bli så bekväm och njutbar som möjligt har vi biluthyrning på ett flertal platser runt om i staden. Var du än befinner dig är du alltid i närheten av ett Aviskontor. Välj bland ett otal olika bilmodeller och tillbehör.