Welcome to Avis

Utforska USA och Kanada med bil

Bilen är en absolut nödvändighet i Nordamerika, som har några av världens mest ikoniska vägar. Men förvänta dig inte att se allt: mellan Toronto och Vancouver i Kanada är det mer än 400 mil och en bilresa på 40 timmar. I USA motsvarar det ungefär avståndet mellan Frihetsgudinnan i New York och Hollywoodskylten i Los Angeles, och härifrån är det ungefär samma avstånd till stränderna på Hawaii.

Den resan skulle ta dig ut på oändliga vägar och igenom fantastiska landskap, som till exempel ökenområden längs den legendariska Route 66 och fram till de imponerande klipporna i Grand Canyon. Kör i nordvästlig riktning från New York och upplev Niagarafallen vid den kanadensiska gränsen. På andra sidan Ontariosjön ligger den rena och karismatiska staden Toronto, bara en halv dags resa väster om Ottawa med sin storslagna arkitektur och den fransktalande staden Montréal.

Så om du planerar en bilresa finns vi här för dig. Med uthyrningsstationer i hela Nordamerika kan du hämta och lämna din hyrbil där det passar dig. Vi finns vid alla större flygplatser i USA och Kanada samt vid järnvägsstationer och på centrala platser.
Avis Biluthyrning i USA och Kanada

Hyrbil USA och Kanada

Den nordamerikanska kontinenten erbjuder enorm variation i såväl klimat som upplevelser. Bilen är det självklara sättet att ta sig fram och Avis hjälper dig att komma ut på vägarna i USA och Kanada på nolltid. Upplev friheten med att kuska runt i egen hyrbil på denna vidsträckta kontinent.

Var du än hamnar i USA och Kanada finns det alltid ett Avis-kontor nära dig. Vi erbjuder ett stort urval av olika fordon , tjänster och extrautrustning. Du kan alltid känna dig lugn när du hyr bil hos oss tack vare våra extratjänster som t.ex. vårt 24 timmars avgiftsfria telefonnummer, som du kan ringa efter bärgningshjälp om olyckan skulle vara framme. Vi erbjuder också möjlighet att lämna tillbaka bilen även utanför kontorets öppettider. Om du reser med små barn vill vi att de ska vara lika säkra som du själv och vi rekommenderar därför bilbarnstol som extra tillval. GPS är ett annat tillval som gör din resa bekymmersfri från början till slut.
Boka nu