Welcome to Avis

Det finns inget bättre sätt att se Tyskland än med bil

Utforska Tyskland längs vägen: ta en tur till Berlin, en av världens mest spännande städer, som ligger i närheten av Hamburg och Leipzig – och München i söder. Var skulle du vilja möta oss för att påbörja din resa?
Hyra bil i Tyskland med Avis. Möjliggör oförglömliga upplevelser i Tyskland med en hyrbil från Avis.

Hyra bil Tyskland

Var du än befinner dig i detta vidsträckta land är du alltid i närheten av ett Avis-kontor. Med en av våra hyrbilar har du friheten att susa fram längs de fina tyska vägarna helt i din egen takt. Upptäck storstad och landsbygd, slott och lantgårdar och njut av välordnad trafik i ett vackert land.

Var du än befinner dig i landet finns det alltid ett Aviskontor i närheten. Tyskland är ett av de bästa länderna i hela Europa att köra bil i och en rundtur med en av Avis hyrbilar är ett bra recept på en lyckad semester. Vi gör allt vi kan för att din upplevelse ska bli så angenäm som möjligt. Vad sägs om vårt 24 timmars avgiftsfria telefonnummer som du kan ringa efter bärgningshjälp i händelse av motorstopp, eller möjligheten till återlämning av ditt fordon även utanför uthyrningskontorets öppettider? Detta plus ett stort utbud extrautrustning som du kan boka till ditt fordon, som t.ex. GPS och bilbarnstolar, gör upplevelsen till en bekymmersfri njutning.