Welcome to Avis

Hyra bil i Norge

Avis Biluthyrning i ett vackert vinterlandskap

Vi vill att du ska få ut det mesta av vår service och av din resa. Lägg till GPS i din hyrbilsbokning för att utforska det här fascinerande och vidsträckta landet med stor självsäkerhet. Om du mot all förmodan skulle råka ut för ett bilhaveri kan du även lita på att vår bärgningsassistans kommer att hjälpa dig oavsett var du befinner dig.

I Oslo skäms besökare bort när det gäller huvudstadens stora kulturutbud. I Nasjonalgalleriet hittar du Norges största konstsamling. Det omfattar norska skulpturer, verk av europeiska gamla mästare och internationella 1900-talsverk. 

När du är ute och kör bör du vara förberedd för vinterförhållanden genom att välja snökedjor och vinterdäck. Ska du åka skidor? Lägg till ett skidräcke i din bokning och bege dig ut för att njuta av någon av de härliga utförsbackarna som Norge har att erbjuda.
Hyra bil Norge med Avis. Hoppa bara in i en av Avis hyrbilar och kör från något av våra hyrbilskontor runt om i Norge.

Hyr bil Norge

De djupa fjordarna som skär rakt in i landets västkust är berömda över hela världen. Ingenstans i vårt grannland kommer man undan dess vackra natur och friska luft. Till och med i huvudstaden har man alltid nära till grönskan och utsikt över omgivande berg.