Welcome to Avis

Hyrbil Dublin

Irländarna är ett glatt släkte och det smittar av sig på allt som de erbjuder sina besökare. Roa dig i huvudstaden eller kör ut på den underbara landsbygden och upplev deras vänliga bemötande i bländande vackra omgivningar.

 

Boka hyrbil i Dublin hos Avis Biluthyrning och upplev den gröna ön som står redo med upplevelser för både stora och små. Här kan du både kasta dig ut för att uppleva ölets magi på Guinness Storehouse eller bli klokare på konst och kultur bland stadens många toppattraktioner. Dublin visar dig också dörren till många underbara utflyktsalternativ bland nationalparker, idylliska öar med dykmöjligheter och andra större städer som Limerick och Cork. Genom att hyra bil i Dublin kommer du kunna förverkliga din dröm om att åka runt till andra städer i det irländska inlandet.

Du väljer själv var du vill hämta ut din hyrbil i Dublin. Avis finns representerat på ett par platser i staden utöver flygplatsen. Du kan välja att hämta upp din hyrbil i Dublin stadskärna eller vid Heuston Station. Vi har många olika bilmodeller såväl som extratillval som bilbarnstol och GPS. Utnyttja våra tilläggstjänster som återlämning utanför öppettiderna och 24 timmars assistans vid motorstopp.