Welcome to Avis

Hyra bil på Irland

Besök Irland med Avis. Vi har uthyrningsstationer i de flesta städer och flygplatser på hela Irland för att ge dig möjlighet att snabbt börja utforska landets gröna och pittoreska landsbygd. Oavsett om du gillar höga berg eller gnistrande vattenfall, vackra slottsruiner eller mystiska klosterbyggnader är Irland verkligen värt ett besök.

Kör till Galway för att uppleva stadens ostronfestival, till Cork för att höra jazz och till Dublin för lite ”craic” på den välkända Temple Bar.

Hyra bil på Irland med Avis. Möjliggör oförglömliga upplevelser på Irland med en hyrbil från Avis.

Hyra bil Irland

Irland är den näst största av de brittiska öarna och har cirka sex miljoner invånare. Ön är indelad i den självständiga republiken Irland (84 % av ytan, 4,5 miljoner invånare), och Nordirland (1,8 miljoner invånare), som utgör en del av Storbritannien.

Irland brukar ju kallas för "den gröna ön" och när man kommer hit förstår man verkligen varför! Ön har en intensiv växtlighet, som dessutom är mycket varierande. Här finns exempel på såväl tropisk växtlighet, men även mer "klassiska irländska" växter som ljung och torvmossar. Med en hyrbil har du alla möjligheter i världen att utforska den karakteristiska naturen! Här finns allt från vidsträckta hedar och exotiska vattenfall till mystiska kloster och urgamla slott … Boka bil hos oss och upptäck den fantastiska miljön och de trevliga människorna i den takt du själv känner för.