Welcome to Avis

AVIS ROADTRIP GUIDE

Välkommen till Avis Roadtrip Guide – vägen till en fantastisk bilsemester i Sverige

Sträckan mellan Sveriges sydligaste spets och nordligaste punkt är hela 157 mil fyllda av stillsamma skogar, vackra badplatser, och det bästa svensk matkultur har att erbjuda. Upptäck guldkornen i vårt avlånga land på en härlig roadtrip med vänner, din partner eller familjen. Avis Roadtrip Guide är vägvisaren för alla, från matintresserade foodies till adrenalinkicksökande äventyrare. Genom skräddarsydda rutter guidas du till smultronställen som passar just dina intressen och får tips på aktiviteter, boenden och matställen längs vägen. Vi ser samtidigt till att du inte missar gömda avstickare som är väl värda en omväg.

 

Avis samarbetar med bland annat Svenska Turistföreningen och Countryside Hotels för att tillsammans erbjuda dig allt du behöver för en minnesvärd roadtrip. Och vi löser såklart bilen! Genom att hyra en bil av Avis får du nämligen tillgång till samtliga förmåner och rabatter i reseguiden.  

Avis Roadtrip Guide
Avis Roadtrip - Vem är du när du reser?

Vem är du när du reser?

Drömmer du om att upptäcka spännande lokala kulturer runt om i landet? Är du ute efter gastronomiska aha-upplevelser och delikata matminnen? Är du kanske en person som mest vill åtnjuta en avkopplande ledighet fylld av lugna badstunder och harmoniska skogspromenader? Eller längtar du kanske efter en mysig familjesemester med barnen och vill ha inspiration till vad ni ska hitta på tillsammans?

 

Med Avis Roadtrip Guide får du en skräddarsydd rutt anpassad efter dina intressen. Gör vårt personlighetstest och upptäck om du är en gastronom, kulturupplevare, äventyrare eller harmonisökare, och utforska våra rekommenderade aktiviteter.