Welcome to Avis

Avis och din säkerhet

Det oavbrutna åtagandet från oss alla här hos Avis om att hålla var och en av våra kunder och medarbetare säkra.

Din säkerhet under hela resan med Avis

Ingenting är viktigare än våra kunders och medarbetares säkerhet och hälsa. Det är ett ytterst viktigt och fortlöpande åtagande från Avis.

Våra säkerhetspolicyer gäller för alla delar av din uthyrningsupplevelse, från kvaliteten på vår välskötta vagnpark, till säkerställandet av att vi skyddar dina uppgifter och optimerar din digitala upplevelse, samtidigt som vi ser till att våra uthyrningsstationer är rena, trygga platser och att ditt fordon har rengjorts grundligt.

Vi finns här för att fortsätta att bygga på det förtroende du har för oss och vi är säkra på att var och en av våra medarbetare arbetar hårt för att tillhandahålla säkerhet på högsta nivå.

När du är registrerad för QuickPass kan du spara värdefull tid vid disken

En säker online-upplevelse som hjälper dig att spara tid

  • Du kan resa säkert med QuickPass och dela många av de uppgifter vi behöver för din uthyrning vid en tidpunkt som passar dig bäst, hela tiden fram till du hämtar ditt hyresfordon. Det innebär att vi kan börja förbereda hyresavtalet så att du sparar tid vid disken. 
  • Vi säkerställer även att hyresavtal utan pappersarbete är tillgängliga på de flesta uthyrningsstationerna i Europa.
  • Avis Budget Group vill att du ska känna dig obesvärad av att ge oss åtkomst till dina personuppgifter och vår integritetspolicy ger dig möjlighet att ta reda på vad som händer med dina uppgifter när du samverkar med oss och vilka valmöjligheter du har.

Våra uthyrningsstationer

Vi fortsätter att vidta alla åtgärder vi kan för att skapa en ren och trygg miljö. Detta innebär att vi fortsätter att följa myndigheternas reserådgivning och säkerställa att våra rutiner efterlever alla rättsliga krav.

  • Diskarna och de hårda ytorna på våra uthyrningsstationer rengörs fortfarande regelbundet
  • Handsprit är tillgänglig
  • Våra medarbetare måste tvätta händerna så ofta som möjligt. De är utbildade enligt hög standard om hälsa och säkerhet och reglerande riktlinjer, inklusive om produkter och rutiner som är tillgängliga för att säkerställa din säkerhet.
Handing a customer the key to their Avis hire car
Keeping you safe: Scrupulous cleaning at Avis before and after each rental

Ditt fordon

Närhelst du reser med Avis vill vi att du ska veta att vi finns på plats för dig och att var och en av våra medarbetare gör sitt bästa för att upprätthålla hyrbilssäkerhet på högsta nivå i våra välskötta fordon. I syfte att säkerställa din fortlöpande säkerhet rengörs varje fordon noggrant före varje uthyrning.

  • Våra hyresfordon förbereds noggrant för körning före varje uthyrning. Det innebär att däcken kontrolleras, tillsammans med olje- och kylvätskenivåer, strålkastare och vindrutetorkare.
  • Särskild uppmärksamhet riktas på rattar, spakar, instrumentpaneler, kurvhandtag, underhållningssystemets reglage, kopphållare, mittkonsoler och alla dörrhandtag, både invändigt och utvändigt
  • Om du bokade direkt skickar vi ut ditt kvitto till den e-postadress du gav oss när du återlämnade bilen eller också kan du hämta din faktura via denna webbplats 36 timmar efter uthyrningen.