Welcome to Avis

Cointrin Airport

Geneva
1215

Ring: +41 22 9290330

Öppettider

Måndag

06:45 - 23:30

Tisdag

06:45 - 23:30

Onsdag

06:45 - 23:30

Torsdag

06:45 - 23:30

Fredag

06:45 - 23:30

Lördag

06:45 - 23:30

Söndag

06:45 - 23:30

24-timmars återlämning

Hyra bil på Genève flygplats (schweiziska sidan)

Hämta upp din hyrbil på Genève flygplats (schweiziska sidan) och utforska denna schweiziska stad och omgivningarna i ditt eget tempo.

Avis hyrdisk finns i ankomsthallen i terminalbyggnaden på den schweiziska sidan av flygplatsen.

Genève har så mycket att erbjuda. Att hyra en bil är speciellt populärt under vintermånaderna, eftersom det gör det enkelt att ta sig till olika skidorter i hela Schweiz.

Avis bilnycklar

Hyra bil Genève flygplats schweiziska sidan

Genève flygplats (Cointrin internationella flygplats) är en unik flygplats, hos den har både en fransk och en schweizisk del. Flygplatsen ligger sex kilometer norr om själva staden.

Avis diskar för biluthyrning finns tillgängliga både i den franska och i den schweiziska delen av flygplatsen, i den franska delen hittar du oss i ankomsthallen efter bagageutlämningen. När du bokar bil hos oss får du bästa tänkbara service. Här har du till exempel möjlighet att lämna tillbaka din hyrbil utanför kontorstid. Kontakta vår kunniga personal, vi finns här för att hjälpa dig med alla frågor som kan tänkas dyka upp.

Som extra service till våra kunder erbjuder vi bland annat barnstolar och GPS. Prata med personalen så får du allt den hjälp du och din familj behöver. Om du behöver mer generell turistinformation hänvisar vi till turistdepartementets informationsdiskar i ankomsthallen. Här finns även diskar för bokning av hotellrum, förvaringsboxar samt korttidsparkering. Korttidsparkering finns även tillgänglig vid avgångshallen. Vi finns här för att din resa ska bli så smidig och behaglig som möjligt.