Welcome to Avis

Hyra bil i Genève

Avis Biluthyrning i Genève, Schweiz

Slappna av och njut av din hyrbil från Avis i Genève. Dra fördel av sinnesron som kommer med över 60 års erfarenhet av biluthyrning och strävan efter de högsta servicenivåerna.
 

Hyra bil Genève

Området kring Lac Léman, som sjön kallas på franska, har inspirerat otaliga människor genom tiderna med sin skönhet, sitt milda klimat och sin goda mat. Med utgångspunkt i Genève kan du utforska området i din egen takt i en hyrbil från Avis.

Första helgen i december varje år arrangeras en festival för att fira minnet av att man lyckades försvara staden mot invasion år 1602. Festivalen kallas L’Escalade och arrangeras av kulturorganisationen Compagnie de 1602. Gator och gränder i den gamla delen av staden fylls upp av pampiga parader i tidsenliga kostymer. I samband med paraderna arrangeras också ett löplopp på 8 kilometer där alla som vill får delta. Festivalen är något som lokalbefolkningen värderar väldigt högt. Med sitt läge nära den franska gränsen har Genève fördelen att man kan utforska inte bara ett utan två länder med en hyrbil från Avis. Som extra tillval kan man boka en GPS till bilen, för bekymmersfri navigering utan att missa den vackra utsikten.