Welcome to Avis

Avis Biluthyrning i Lissabon

Lissabon är en vacker stad som ligger vid Tejofloden. Den är uppbyggd på sju kullar och det här är en plats som fullkomligt badar i solsken. Portugals huvudstad är den mest kosmopolitiska och mångsidiga staden i landet, och dess folk, traditioner och kulturer skapar en oförglömlig atmosfär som ramas in av dess vackra kullerstensgator.

Lissabons charmiga gamla kvarter är helt enkelt förtrollande. Promenera från Chiado till Alfama för att njuta av otroliga vyer, ljudet av fado (den välkända folkmusikstilen av klagosånger) som erbjuder ett melankoliskt ljud. Vad finns det mer att se? Gå igenom Belém-området för att provsmaka en oemotståndlig Pasteis de Belem (ägg- och vaniljtårta). Se även till att besöka Lissabons akvarium, Oceanário de Lisboa, och att utforska den lite mer moderna delen av staden i Parque das Nações.

Med tanke på Lissabons storlek är en hyrbil från Avis alltid det perfekta sättet att ta dig runt i staden.

Hyra bil Lissabon

När du kommer till landet vid den vackra Atlantkusten kan du med hjälp av en hyrbil från Avis få ut så mycket som möjligt av ditt besök. . Vägarna i Portugal är säkra och fina och landet har mycket att erbjuda. Allt från vingårdar, gastronomi och naturupplevelser till historia och kultur.

Vare sig du vill hämta ut din hyrbil direkt på flygplatsen eller inne i Lissabon finns Avis lättillgängligt för din bekvämlighet. Vi finns på ett flertal platser i staden och vår hjälpsamma personal står alltid till din tjänst. Du kan alltid känna dig  trygg  när du hyr bil hos oss.