Welcome to Avis

Hyra bil Marseille Provence flygplats

Hyra bil Marseille Provence flygplats Book a car from this location

Opening times

Day Opening

Address

Hyra bil på Marseille-Provence flygplats

Enkel åtkomst till Provence med Avis Biluthyrning.

Det finns få flygplatser som erbjuder så enkel åtkomst till ett så pass stort utbud av underbara platser. Kör mot Côte d’Azur, södra Provence, Arles, Camargue och njut av den storslagna kustlinjen som omger Marseille.

Avis Biluthyrning Marseille-Provence ligger i terminalens huvudbyggnad. Vi har även ett kontor på bilparkeringen.

Boka nu
Avis bilnycklar

Hyra bil Marseille Provence flygplats

Vare sig du kommer till Marseille på affärsresa eller avkopplande semester har du glädje av en hyrbil från Avis.  Vårt hyrbilskontor finner du på parkeringsplatsen utanför flygplatsen mitt emellan den internationella och den inhemska terminalen. Det är skyltat från ankomsthallen när du kommer ut från bagageutlämningen.Ta dig snabbt och smidigt fram och upptäck allt som Rivieran har att erbjuda utan att vara beroende av vare sig tågtider eller taxiköer.

Flygplatsen ligger 27 kilometer från staden och det tar ca 20 minuter att ta sig dit med bil. Från Marseille följer du väg A-55 och svänger därifrån in på väg A-7 i riktning mot Avignon. Sväng av vid avfart D-9 och följ skyltarna till flygplatsen som ligger längs med väg N-113. De internationella avgångarna går från terminal 1.

Tänk på att många av de stora motorvägarna är avgiftsbelagda. Om du vill spara pengar och samtidigt se mer av Rivierans och Provences vackra landsbygd väljer du de mindre, lokala vägarna istället.