Welcome to Avis

Du kan långtidshyra bil upp till tolv månader med vår flexibla tjänst

Our simple alternative to leasing and contract hire when you need a vehicle for up to 90 days – with no early return penalties.

Går du i tankar på att långtidshyra din bil? Att hyra bil lång tid är förmånligare för dig som kund jämfört med att leasa i kortare perioder.

Vårt enkla alternativ till leasing och hyresavtal när du behöver ett fordon i upp till 12 månader – utan avgifter för tidig återlämning.

Vi vet att du behöver en hyrbil för mer än bara korta resor. Ibland är det nödvändigt och mer bekvämt att hyra bil under en lång tid. Det är vid dessa tillfällen som vår flexibla tjänst för att långtidshyra bil passar perfekt. 

Med Avis har du friheten att kunna leasa en bil i 6 månader eller fler om du önskar – helt utan de krav som vanlig leasing medför. Det är dessutom mycket enkelt att förnya efter att tolvmånadersperioden har avslutats. Vill du hyra din bil i 1 månad ska du inte heller missa vår pågående specialkampanj där du hyr bil månadsvis.

Om detta ser ut att vara den typ av biluthyrningserbjudande du behöver kan du ta en titt på vår tillgängliga vagnpark via bokningsknappen nedan.

Avis långtidshyra bil – fullständig flexibilitet