Welcome to Avis

Kör tryggt hem till jul med Avis

Och om dina planer ändras är vi flexibla...

Reser du i december eller behöver du transport hem till jul? Boka tidigt för att få de bästa priserna och största utbudet av bilar. Vi erbjuder smarta elbilar, kombi med plats för hela familjen, exklusiva bilar för en uppgraderad hyrupplevelse, minibussar och skåpbilar med plats för allt du behöver vad gäller presenter, skidutrustning och bagage.


Skulle dina planer ändras erbjuder vi gratis resebyten och full återbetalning som standard.

Beställ julbilen hos Avis
Behöver ni mer plats?

Mer plats i bilen?

Om du reser med hela familjen (eller många presenter) har vi ett stort utbud av stora och medelstora bilar, så att du kan göra resan ännu bekvämare för hela familjen. Det är extra stor efterfrågan på våra stora familjebilar vid jul, så vänta inte för länge med att beställa.

 

På Avis har vi även kombi-och sjusitsiga bilar- så att du får plats med både familjen och packningen.

Mer plats i bilen?

Avbryt eller gör ändringar i din beställning utan extra kostnad*

Du får alltid de lägsta priserna när du bokar på Avis.se. Om du hittar en likvärdig bil eller skåpbil från Avis till lägre pris på en prisjämförelseplats eller mäklares webbplats kommer vi att återbetala mellanskillnaden.*

När du väljer vårt allomfattande försäkringsalternativ Avis Inclusive med 0 kr självrisk behöver du inte oroa dig för oväntade avgifter om en olycka skulle hända. Betala ett förskottsbelopp och få 25 % rabatt på Roadside Assistance Plus och försäkring med 0 SEK i självrisk.

Spendera mindre tid vid disken. QuickPass låter dig registrera nödvändig hyresinformation i förväg, så att vi kan förbereda ditt hyrbilsavtal innan du kommer för att hämta hyrbilen.

Få prioriterad service med Avis Preferred och tillgång till ett antal andra förmåner genom vårt lojalitetsprogram.

 

*Gratis avbokning/full återbetalning upp till 48 timmar före den första hyresdagen för förbetalda (betala online) bokningar.

Betalning vid hämtning: Du kan avboka betalning vid hämtning fram till den tidpunkt då hyrbilen ska börja.

Hem till jul