Welcome to Avis

Hyrbil Mellanöstern

En roadtrip genom Mellanöstern är verkligt en givande upplevelse för den vane resenären. I Jordanien kan du köra hyrbilen från Amman till den gamla staden Petra och därifrån till Wadi Rum, de semi-nomadiska beduinernas hem. Fortsätt för att komma till den lägsta punkten på jorden, Döda havet.

I Oman finns utmärkta vägnät och där kan du tillbringa några episka dagar med att utforska bergen, öknar och grottkomplex utanför Muscat. Åk kustvägen tillbaka till huvudstaden och passera en gammal stad som Marco Polo besökte.

Upplev Förenade Arabemiraten med hyrbil

Fortsätt med "wadi bashing" i Förenade Arabemiraten. Åk på magnifikt underhållna vägar och upptäck påkostade moskéer, det rika arvet efter Sharjah, soukerna i Dubai samt tälthyddorna och hotellfästningarna i Dubai och angränsande Abu Dhabi. Sätt av tid för kamelridning, falkenering och off-road jeepkörning bland de soldränkta sanddynerna. Abu Dhabis öken Liwa är en av de största sammanhängande sandöknarna i världen. Upptäck den enkelt och snabbt med en hyrbil från Avis.

Utforska Israel

Israel är ett enkelt land att täcka in under en roadtrip. Kör hyrbilen från norra Tel Aviv till Eilat i söder på bara 3,5 timmar (och utforska Herodes palats när du är där). De flesta aktiviteterna ligger närmare huvudstaden, åk norrut till Betlehem eller österut till historiska Jerusalem. Fortsätt med ett dopp i världens mest berömda saltsjö, Döda havet.

Boka din hyrbil med Avis i Mellanöstern redan nu!
Boka nu