Welcome to Avis

Hyra bil Norrköping

Få saker ger samma frihet som att hyra bil. Norrköping i Östergötland erbjuder en spännande kombination av gammalt och nytt som bäst utforskas med hyrbil. Industrin har präglat staden – ta hyrbilen till Norrköping-klassiker som Industrilandskapet och Arbetets Museum.

 

Norrköping är Sveriges 10:e största stad med runt 130 000 invånare. Staden grundades redan på 1300-talet och är därmed full av vacker arkitektur och kulturhistoria. Parkera hyrbilen i Norrköping och ta en tur med de karakteristiska gula spårvagnarna.

 

Motala ström rinner igenom staden, som i stor utsträckning har byggts upp med hjälp av denna kraftförsörjning. Under 1600-talet blev Norrköping med hjälp av den holländska affärsmannen Louis De Geer en viktig stad för pappers- och vapentillverkning och här hittar du fortfarande pappersföretag som exempelvis Holmen Paper och Billerud.

Om du vill ta dig runt Norrköping med omnejd på ett smidigt sätt är du välkommen att hyra bil hos oss. Våra kontor hittar du på flygplatsen och i centrum.