Welcome to Avis

Hyr bil från Avis i hela staden och på Sevilla flygplats.

Sevilla är Andalusiens huvudort och en av de livligaste städerna i Spanien. Här kan du njuta av de många krogarna och barerna när du testar ”el tapeo” genom att smaka på stadens berömda tapas.
Boka nu

Hyra bil Sevilla

Huvudstaden i Andalusien tar emot dig med öppna armar. Upplev den spanska gästfriheten, den heta flamencon, tapas och vin i glada vänners lag. Här kan man verkligen trivas. Med en hyrbil utforskar du enkelt de spännande omgivningarna i regionen.

Det gamla arabiska slottet Alcázar är Sevillas kanske mest kända byggnad. Det vittnar om det muslimska herraväldet under morerna som varade ända fram till 1492 då kungaparet Ferdinand och Isabella drev ut dem ur Granada. Slottet är otroligt sevärt med sin intrikata mosaik och bedårande vackra trädgårdar. Nästa berömda byggnad är katedralen med klocktornet Giralda. Med sin a 95,5 meter var tornet en gång i tiden världens högsta torn. De nedre två tredjedelarna av tornet var från början minareten till en moské, men det byggdes till på 1200-talet och omvandlades till en kristen helgedom. Inne i katedralen finns Christofer Columbus grav, även om det råder skilda meningar om huruvida hans kvarlevor vilar där eller inte. Vare sig du hämtar upp din hyrbil på flygplatsen eller tågstationen i staden får du bästa service av vår hjälpsamma personal. De finns på plats för att göra din upplevelse av bilkörning i Spaniens spännande söder så bekväm och njutbar som möjligt.