Welcome to Avis

Hyra bil Ibiza

Avis biluthyrning finns bekvämt tillgängligt direkt när du anländer ön, vare sig du kommer med flyg eller båt. Vi hjälper dig att så snabbt som möjligt komma iväg och utforska denna vackra ö som har så mycket variation att erbjuda. Välj bland en lång rad bilmodeller i olika storlekar.

Ön som aldrig sover" är det sätt som många skulle beskriva Ibiza på. Ön har ända sedan 1970-talet profilerat sig som det ultimata partystället och lockat till sig festsugna ungdomar från hela världen. Hit kommer världsberömda DJ:ar för att spela på de många och lyxiga nattklubbarna. Det finns självklart dessutom en uppsjö av barer och pubar för att ta hand om alla vallfärdande festprissar. Allt detta nattliv försiggår främst i öns två största städer och i närheten av dem. Cafe del Mar är ett exempel på en världsberömd chill-bar med en egen musikkultur som ligger i staden San Antonio. Högsäsong för partylivet är mellan juni och början av oktober.

Hyra bil på Ibiza

Avis Biluthyrning, det enda sättet att utforska ön

Du kommer verkligen att uppskatta bekvämligheten med vår uthyrningsservice när du utforskar de lugnare inlandsområdena eller norra delen av Ibiza.

För att göra din resa ännu enklare kan vi även erbjuda dig tjänster som återlämning utanför kontorstid samt bilbarnstolar och GPS.