Welcome to Avis

Zürich hyra bil

Finanscentrum och inkörsport till Alperna

Det här är Schweiz största stad och dess finansiella huvudstad. Stadens centrala läge gör det till en utmärkt bas för att utforska resten av området och att ta sig till de schweiziska alperna. Upptäck allt i ren och effektiv schweizisk stil med en hyrbil från Avis.

Hyra bil Zürich

Hyra bil Zürich

Vid kanten av Zürichsjön med dess klara vatten och branta sluttningar ligger denna charmerande gamla medeltidsstad. Staden stoltserar med arkitektoniska mästerverk, historiska torg, gator och distrikt, kyrkor, konstverk och mycket mer. Här finns mycket att uppleva för alla smakinriktningar.

Staden har på senare tid blivit oerhört populär för besökare som lockas av den internationella storstadsprägeln. Det är en av Europas renaste städer och schweiziska myndigheter har till och med offentliggjort att det rinnande vattnet i kristallklara Zürichsjön, som rinner från alpfloden Limmat, är drickbart. Hämta ut din hyrbil på flygplatsen eller på något av våra uthyrningskontor i stan. Vi har många olika bilmodeller att välja på och du kan boka extra tillbehör efter behov, som t.ex. GPS, bilbarnstor, vinterdäck eller takräcke. Hos Avis får du uppleva bekymmersfri biluthyrning.