Welcome to Avis

Porto hyra bil

Porto (som även kallas för Oporto) är Portugals näst största stad och det här är ett sprudlande industriellt och kommersiellt centrum. Porto är en av Portugals vackraste städer. Den har många fascinerande byggnader, barockkyrkor och några anmärkningsvärda museer.

Påbörja din resa i Portugal i Porto och utforska den vackra Algarve-regionen. Så vad väntar du på? Påbörja din resa med en hyrbil från Avis redan idag.

Hyra bil Porto

Norra Portugal har landets mest kända vinproducenter. En bilresa genom den andlöst vackra floddalen längs Dourofloden, med utgångspunkt i landets näst största stad är en minnesvärd semester full av upplevelser för alla sinnen.
Hela den gamla stadskärnan, ända uppifrån den imponerande Avenida dos Aliados, en sluttande paradgata kantad av storslagna byggnader, ner till Douroflodens strand, är med sin 2000-åriga historia upptagen på Unescos världsarvslista. Namnet Porto betyder hamn och detta är en av Europas äldsta.

Tre olika uthyrningskontor har du att välja på i Porto. Vi erbjuder många olika bilmodeller att välja på,  även extrautrustning som bilbarnstol och GPS finns att boka som tillval. Låt oss på Avis se till att din resa i dessa underbart vackra trakter blir helt bekymmersfri.