Welcome to Avis

Hyra bil i Amsterdam

Känn friheten att utforska med Avis

Ta in Amsterdams sevärdheter längs stadens kanalparallella gator eller kör vidare för att få en syn på ikoniska nederländska väderkvarnar och ett nästan ändlöst hav av färggranna tulpaner.

Hoppa in i din hyrbil från Avis för att upptäcka en uppsjö av nederländska sevärdheter som ligger inom bekvämt köravstånd från landets huvudstad.

Så vad väntar du på? Påbörja din resa med en hyrbil från Avis redan idag
 

Hyra bil Amsterdam med Avis

Hyra bil Amsterdam

Ursprungligen var den en liten fiskeby. Nu är staden en metropol och du kan lugnt köra genom fem olika länder på samma dag i en hyrbil från ett av Avis kontor i staden. Närheten till grannländerna och de fina vägarna bidrar till att göra den holländska staden till en bra utgångspunkt för din rundresa i Europa.

Avis gör det lätt för dig att hyra bil och har kontor på tre olika ställen i staden. Förutom en uthyrningsdisk alldeles bakom ankomsthallen på Schiphols flygplats finns det två Avis-kontor i staden. Den vänliga personalen står till tjänst för att göra din upplevelse med att hyra bil smidig. Extratillägg som GPS och bilbarnstol finns tillgängliga på begäran. Boka gärna i förväg för snabbast möjliga service.