Welcome to Avis

Hyra bil på Malta och Gozo

Även om Malta är ett litet land är det rikt på historia med sitt strategiska läge för handel mellan öst och väst. Staden Mdina är känd som den lugna staden och ligger på en kulle i hjärtat av huvudön med samma namn som landet. Hypogeumtemplen är de äldsta i världen och kan ses på både Malta och Gozo, en liten ö norr om huvudön. Med en hyrbil på Malta och Gozo kan du besöka landets alla sevärdheter. Hos Avis kan du hyra bil på Malta – enkelt och snabbt.

Upptäck Malta med en kompaktbil, sportbil, cabriolet eller en stor SUV med plats för mycket bagage och hela familjen. Extratjänster som GPS är trevliga att ha för enkel åtkomst och möjligheten till en extra förare kan vara en bra idé om du ska ut på en långresa.Vi ger dig gärna fler tips när du ska hyra bil på Malta så att du bokar rätt typ av bil och extratjänster.

Om du förbokar och betalar online så står bilen redo för dig när du anländer till ett av Avis biluthyrningskontor på Malta. En hyrbil på Malta ger dig friheten att köra vart du vill och när du vill.