Welcome to Avis

Den perfekta hyrbilen i Rom kommer snart att vara din

Oavsett om du vill ha en pigg kompakt bil för en stadsrunda, en pålitlig kombi, en mjuk sedan, en spännande cabriolet eller en rymlig minibuss, har Avis Biluthyrning i Rom perfekta bilen för dig.

Upplev Italiens fantastiska huvudstad enkelt och bekvämt med en hyrbil i Rom. Nu behöver du inte oroa dig för trånga bussar och stressade taxichaufförer. Du kan planera din semester i Rom utan att vara beroende av tidtabeller och försenad kollektivtrafik. Upplev allt som den charmiga huvudstaden har att bjuda på med en hyrbil från Avis Biluthyrning i Rom.

Avis erbjuder biluthyrning i Rom, vilket ger dig möjligheten att ha full kontroll över ditt besök i den italienska huvudstaden, oavsett om du är där för semester eller affärsbesök. I Rom hittar du historiska områden och platser där du får känslan av att tiden har stått still. Kör till exempel till Colosseum eller besök Vatikanen. Med en hyrbil i Rom från Avis tar du dig snabbare runt i staden, så det kan finnas tid för cafébesök, shopping och kulturupplevelser.

Avis Biluthyrning i Rom har stationer på flera ställen i staden och med vår 24 timmars tur och retur kan du lämna din hyrbil precis när det passar dig.

Var vill du träffa oss för att påbörja din resa?