Welcome to Avis

Hyra bil Palermo Punta Raisi flygplats

Hyra bil Palermo Punta Raisi flygplats Book a car from this location

Opening times

Day Opening

Address

Hyra bil Palermo Punta Raisi flygplats

Avis Bluthyrning förser er med hyrbil direkt vid ankomst på Palermo flygplats − Punta Raisi. Vi underlättar din vistelse på Sicilien. Vår trevliga och hjälpsamma personal ger dig alltid ett personligt bemötande. Hyr bil hos oss! Du hittar oss enkelt i terminalens ankomsthall. Boka din hyrbil idag.

Palermo är huvudstaden på Sicilien, som ligger utanför kusten i Italien. Upplev dess spännande historia: vackra medeltida byggnader, kultur, den goda maten och − framför allt − njut av värmen och det soliga klimatet vid Medelhavet. Palermos flygplats ligger 32 kilometer väster om staden, vid motorväg A29. Flygplatsen är förhållandevis liten och enkel att hitta. Så snart ditt flyg   har  landat och du kommit fram till ankomsthallen ser du vår disk för biluthyrning.

Ta hjälp av vår personal för att hitta den bil som passar dina behov och din ekonomi bäst. Du har även möjlighet att välja till extrautrustning till din hyrbil som till exempel barnstolar, GPS för att enklare navigera på Sicilien, skidräcke och snökedjor.
Om är medlem i Avis Preferred får du ännu snabbare service. Då behöver du enbart ditt körkort för att hämta bilnyckeln. Vissa kontor ser även till att nyckeln redan sitter i bilen! Varför inte anmäla dig redan idag? Kontakta oss för att få mer information. Ute på vägarna kan en olycka hända så lätt och om det skulle behövas bistår vi med bärgningshjälp. Vi ser till att du får den assistans du behöver.